Sydsveriges Bygg & Aluminium

Få hjälp att bygga dina drömmar

Bor du i Skurup och vill renovera ditt uterum?

Känner du att standardlösningar och färdiga paket inte passar just dig? Vi hjälper dig med att bygga ett nytt uterum, eller renovera befintligt, efter ert hems förutsättningar och era personliga önskemål.


Bland våra kunder har uterum blivit ett alltmer efterfrågat byggprojekt. Många anser dock att de inte vill ha en standardlösning, utan istället är det uterum som är anpassade för varje persons hem och smak som önskas. Ett välplanerat och användbart rum där våra kunder kan vistas i när och hur de vill.

Vi hjälper även till vid större samt mindre renoveringar. Även här är det dina personliga önskemål som står i fokus, då det är ditt hem vi ska förvandla till ditt drömhus. Våra hantverkare kan hjälpa dig att renovera och bygga ditt uterum i Skurup med omnejd, vi tar även på oss uppdrag i Helsingborg och Simrishamn. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med det arbete vi gör.

Ring oss på 0411-408 01 och boka tid för ett besök hemma hos dig så kommer vi förbi och pratar om hur vi kan hjälpa dig med dina projekt.