Sydsveriges Bygg & Aluminium

Få hjälp att bygga dina drömmar

Låt oss ordna din ombyggnation eller renovering i Skåne

Sydsveriges Bygg & Aluminium ligger i södra Skåne och vi arbetar i Skurup med omnejd. De arbeten vi utför är ombyggnation, nybyggnation, renovering eller tillbyggnad. Det vi inte kan själva tar vi in lika noggranna samarbetspartners för.


Vårt utbud av tjänster inom bygg är stort och vi arbetar för såväl privatpersoner, företag, industrier och kommuner. Med specifikt anpassade tjänster anpassade efter varje situation kan du som kund alltid känna dig trygg i att du får ett byggarbete utfört av hög kvalitet där unika lösningar använts.

Nybyggnation, ombyggnation & renovering m.m.

Vi tar på oss olika former av byggjobb i Skurup med omgivning. Allt från friggebodar, mindre stugor samt andra skräddarsydda konstruktioner till totalentreprenader för privatpersoner, företag, industri eller kommun. Är det något som inte våra hantverkare kan göra så anlitar vi någon annan som vi har erfarenhet av att jobba med. Vi tar jobb av alla storlekar. Kontakta oss gärna med frågor och funderingar, vi bidrar gärna med våra erfarenheter när du planerar ditt drömprojekt.

Ombyggnation

Självklart genomför vi alla typer ombyggnation, renovering och tillbyggnation.

Är det dags för ny uteplats? Väntar ni barn och behöver ett extra rum? Dags för köks- eller badrumsrenovering? Vi hjälper dig från den första skissen till färdigt resultat och ser till att allting görs som det ska, blir klart i tid och håller sig till den beräknade prisnivån.

Andra byggtjänster

Förutom de vanliga tjänsterna vi erbjuder kan vi även stå till tjänst med planering och rådgivning inför ett projekt du vill genomföra själv. Vi hjälper dig med detaljsnickerier och möbelsnickerier. Andra jobb vi genomför är: murning, målning, golvläggning, fönsterbyten och tapetsering vid nybygge eller renovering i Skurup med närområde.

Kontakta oss för mer information på telefonnummer: 0411-408 01 eller via mail: per.hultberg@syds-ba.se.